Tourniquets voor nieuw DC Primark

21-11-2016

Het nieuwe distributiecentrum van Primark in Roosendaal behoort met een oppervlakte van 56.000 m2 tot de grootste in Europa. De bekende winkelketen in fashion-producten en lifestyle-accessoires telt 250 filialen in acht landen in Europa. Het nieuwe DC bevoorraadt de filialen in Frankrijk en de Benelux.

Installatiebedrijf Hoppenbrouwers Techniek was verantwoordelijk voor alle electrotechnische en werktuigkundige installaties. Na een uitgebreide oriëntatie koos Hoppenbrouwers voor de tourniquets van IQ-Pass voor de regulering van bezoekers en medewerkers bij de hoofdingang. IQ-Pass leverde de tourniquets BAR EK en Pegas SF-S.

BAR EK en Pegas Tourniquets

Tourniquets BAR EK (links) en Pegas SF-S

Op onze productwebsite Tourniquet Express vindt u een breed scala aan tourniquets voor uiteenlopende toepassingen. Heeft u een specifieke vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: onze specialisten adviseren u graag en vrijblijvend.

 

Recente berichten

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder

Contractor management en toegangscontrole groot onderhoud A10

Van 24 juli tot maandag 4 september 2017 staat er groot onderhoud gepland op de ring rond Amsterdam, tussen de Haarlemmerweg en knooppunt De...

Lees verder