Tijdelijke toegangscontrole binnen 24 uur actief

In de strijd tegen het coronavirus COVID-19 is toegangscontrole belangrijker dan ooit. Het is echter niet wenselijk dat dit leidt tot extra contacten tussen mensen. IQ-Pass staat daarom klaar met oplossingen voor een geautomatiseerd toegangscontroleproces dat binnen 24 uur gerealiseerd kan worden.

Voor veel organisaties zijn het lastige tijden. Bovenop de economische consequenties, krijgen we te maken met nieuwe procedures die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus binnen de perken te houden. De maatregelen die in het leven geroepen zijn om het aantal bezoekers in supermarkten te reguleren bijvoorbeeld. Dit kan met technische oplossingen, maar dan is het vaak een uitdaging om die snel goed werkend te krijgen. De oplossingen van IQ-Pass zijn feitelijk kant-en-klaar en kunnen compleet met software, laptop en overige toebehoren direct ingezet worden. Het kan gaan om een tourniquet (laag of hoog), maar ook om een slagboom zodat terreinen en gebouwen kunnen worden afgesloten voor onbevoegden.
Toegang wordt verleend via een toegangspas, afstandsbediening of bijvoorbeeld op basis van gezichtsherkenning. Ook is een tourniquet compleet met afgesloten portiersloge leverbaar die de veiligheid waarborgt van de werknemer of toezichthouder. Is er al een toegangscontrolesysteem op het terrein? Dan is het ook mogelijk de hardware-oplossingen van IQ-Pass te koppelen aan het bestaande systeem zodat snel en efficiënt de capaciteit wordt vergroot.

Aanvullende voorzieningen
De toegangssystemen zijn zowel als individueel systeem te plaatsen of in een grotere variant, bijvoorbeeld op basis van een zeecontainer. Daardoor zijn ze uiterst praktisch te vervoeren en te plaatsen. IQ-Pass is gewend om tijdelijke oplossingen te leveren binnen 24 uur en kan daardoor ook administratief zeer snel schakelen. Er wordt nauw samengewerkt met moederbedrijf Boels, dat aanvullende voorzieningen kan leveren, zoals hekwerken, tekstkarren, een mobiele keuken of toiletgroep. Door deze ervaring met tijdelijke projecten hoeft de opdrachtgever niets anders te doen dan een bestelling te plaatsen. De specialisten van IQ-Pass kunnen snel de eventuele aanvullende benodigdheden adviseren, waardoor de locatie binnen een dag beveiligd is. De vraag is groot op dit moment, maar mede door uitgestelde evenementen zijn er op dit moment ruim voldoende toegangsunits beschikbaar. IQ-Pass zelf is op volle sterkte, om de plotselinge vraag naar beveiligde en gereguleerde toegang goed op te kunnen vangen.

Meer informatie vindt u op deze website.

Nieuws_Tijdelijke Toegangscontrole