Prof Guard gaat verder als Boels Site Security

Prof Guard gaat vanaf 12 oktober 2020 verder onder de naam Boels Site Security. Dit bedrijf biedt specialistische kennis, advies, producten en systemen voor het beveiligen en bewaken van elk terrein. Samen met Boels Fencing en IQ-Pass kan Boels zo complete bouwplaatsbeveiliging verzorgen.

Met de Prof Guard bewakingscamera is een bouwproject snel en efficiënt beveiligd, belooft Boels. De camera is direct na levering gebruiksklaar en levert beveiliging op hoog niveau door superieure real-time detectie. Er kan een directe koppeling worden gemaakt met de lokale beveiliging, mobiele patrouilles of meldkamers. Ook bij een poging tot onklaar maken of uitschakeling van de camera, geeft de mast een melding. De groene ledlampen op de mast hebben een preventieve werking en zorgen voor een goed zicht bij nacht.

Van alle markten thuis
De hybride beveiligingsmast heeft een intern systeem dat de mast 60 dagen autonoom laat draaien. Deze mast kan dus overal geplaatst worden omdat geen stroomvoorziening nodig is. Bij de 230V- bewakingsmast voorziet een accupack de mast voor bepaalde tijd van noodstroom in geval van stroomuitval. Tevens is de bewakingscamera uitgerust met een luidspreker. Hierdoor kan de indringer vanuit de meldkamer worden toegesproken.
Bij het beveiligen van een project gaat het er niet alleen om onbevoegden buiten te houden. Het is ook belangrijk om overzicht te krijgen en te houden van wie op het project aanwezig is. Dat kan eenvoudig geregeld worden met de oplossingen voor toegangscontrole van IQ-Pass. Samen met Boels Fencing en het reguliere assortiment is Boels Rental hiermee een deskundige partner voor complete bouwplaatsinrichting én –beveiliging.

Bekijk hier het assortiment van Boels Site Security.

site security