Wij presenteren onze robuuste en krachtige Speedgate!

Veelal volstaat een slagboom bij een tijdelijke locatie, maar wanneer er veel diefstalgevoelige spullen liggen of wanneer er andere belangrijke redenen zijn om onbevoegden te weren, biedt de Xentry-speedgate van IQ-Pass een uitkomst. Deze opent en sluit zeer snel, waardoor ‘meeliften’ praktisch onmogelijk is. De speedgate vormt als het ware een voortzetting van het hekwerk. Met doek zijn de spijlen eventueel dicht te maken om doorkijk te voorkomen.

De speedgate sluit volledig automatisch nadat een voertuig gepasseerd is. Bediening kan op vele manieren. Met een drukknop op de locatie, met een pasje, met een kentekencamera, maar ook op afstand, bijvoorbeeld via de gebruiksvriendelijke toegangssoftware GoWorkforce.

De Xentry-speedgate is gecertificeerd volgens EN13241-1 en voorzien van een groot aantal veiligheidssystemen om ongewenst sluiten en beknelling tegen te gaan. De Speedgate kan zowel worden ingegraven als op een harde ondergrond worden geplaatst waarbij de drempel voorzien wordt van wiggen.

Geïnteresseerd in onze oplossingen? Neem dan contact op via
📧info@iq-pass.com
📞0346 – 800 100