Missie & Visie

Missie & Visie

Missie

IQ-Pass gelooft dat intelligente technologie een bijdrage levert aan het ontzorgen, ondersteunen en versnellen van processen, met als doel de betrokkenen en organisaties beter en efficiënter te laten werken en zij zich volledig kunnen focussen op kernactiviteiten.
Mede op het bovenstaande heeft IQ-Pass als missie; het bekleden van de marktleider positie in hoogwaardige & intelligente totaaloplossingen op het gebied van Safety & Security met oog op (tijdelijke) toegangscontrole afgestemd op de behoeftes van u als klant en in lijn met wet en regelgeving.

Key: “ontzorgen” van onze klanten vanuit een professionele benadering”

Visie

Toegangsprocesbeheer staat voor veel meer dan het woord doet vermoeden: het creëert toegevoegde waarde die doorwerkt tot diep in de organisatie en daarbuiten.In de omgeving van onze klanten – de industrie-, bouw-, maritieme en offshoresector – zijn compliance, schaalbaarheid, flexibiliteit en efficiency kritische factoren.

Drie maanden groot scheepsonderhoud door honderden technici van verschillende contractors en subcontractors met uiteenlopende nationaliteiten, verdeeld over meerdere crew changes per dag? De turnaround van een industrial site waarbij het aantal arbeiders ineens verzesvoudigt van 400 naar 2500 mensen? Het zijn situaties die voor ware infarcten kunnen zorgen binnen een organisatie.

De schaalbare oplossingen van IQ-Pass bieden uitkomst. Ze leiden toenames van bezoekers- en medewerkersbewegingen efficiënt in goede banen. Ook alle compliancy- en veiligheidsaspecten worden getackeld, met een minimum aan menselijke interventie.

Door data op een gestructureerde manier vast te leggen en presenteren, voorziet IQ-Pass zelfs in business intelligence-oplossingen voor bedrijfsprocessen die traditionele toegangsbeheeroplossingen niet bieden. Uitgebreide urenrapportages en -registraties van eigen medewerkers, contractors en subcontractors bijvoorbeeld. Zo zorgen we voor strategische managementinformatie en kunnen we van grote toegevoegde waarde zijn bij het doorvoeren van kostenbesparingen.

IQ-Pass is de autoriteit wanneer het aankomt op het “ontzorgen” en risico minimalisatie door het bieden van tijdelijke, robuuste en representatieve toegangscontrole oplossingen in hard en software ten behoeve van personen en voertuigen op locaties waar veiligheid en controle vereisten zijn en de mens centraal staat.

Kernwoorden: kwaliteit, oog voor detail, professionaliteit, kennis, flexibel en brede portfolio

Kernwaarden

Kernwaarden IQ-Pass