IQ-Pass introduceert Mobiele Speedgate

Voor onder andere bouwplaatsen, evenementen en andere tijdelijke locaties brengt IQ-Pass een mobiele ‘speedgate’. De hele installatie heeft de afmetingen van een 20′ zeecontainer en is daarom uiterst eenvoudig te vervoeren. Bediening kan met een app, een gsm-ontvanger, intercom of afstandsbediening maar uiteraard ook met de GoWorkforce toegangscontrolesoftware.

Veelal volstaat een slagboom bij een tijdelijke locatie, maar wanneer er veel diefstalgevoelige spullen liggen of wanneer er andere belangrijke redenen zijn om onbevoegden te weren, biedt de Xentry-speedgate van IQ-Pass een uitkomst. Deze opent en sluit zeer snel, waardoor ‘meeliften’ praktisch onmogelijk is. De speedgate vormt als het ware een voortzetting van het hekwerk. Met doek zijn de spijlen eventueel dicht te maken om doorkijk te voorkomen.

Volledig automatisch
De speedgate sluit volledig automatisch nadat een voertuig gepasseerd is. Zo gebeurt het niet dat iemand hem vergeet te sluiten. Bediening kan op vele manieren. Met een drukknop op de locatie, met een pasje, met een kentekencamera, maar ook op afstand, bijvoorbeeld via de gebruiksvriendelijke toegangssoftware GoWorkforce.
De Xentry-speedgate is gecertificeerd volgens EN13241-1 en voorzien van een groot aantal veiligheidssystemen om ongewenst sluiten en beknelling tegen te gaan. De Speedgate kan zowel worden ingegraven als op een harde ondergrond worden geplaatst waarbij de drempel voorzien wordt van wiggen.

speedgate