Primark Almere

13-09-2014

In navolging van de Primark in Zaandam, Berlijn en Innsbruck is IQ-PASS in samenwerking met AKOR Bouw B.V. begonnen met de toegangscontrole te verzorgen op het nieuwe Primark project in Almere. In het centrum, nabij het station. Zoals ook bij onze projecten van Calypso en nieuw Centraal werkt men hier ook met IQ-SOFT waarmee toegangspassen worden uitgelezen en data tot informatie wordt verwerkt, om de veiligheid te waarborgen.

Ook hier verzorgt IQ-Pass de veiligheid van de mensen op de bouwlocatie door middel van het toegangscontrole systeem de Control Gate in combinatie met IQ-Soft. De Control Gate XL is uitgevoerd met een portiersloge. De Control Gate XL in combinatie met IQ-Soft zorgt ervoor dat snel en veilig toegang wordt verleend tot de bouwlocatie. Ook hier, net als bij de eerder genoemde bouwlocaties in drukke gebieden van grote steden, dat veiligheid boven alles gaat, voor de mensen op de bouwlocatie maar wederom voor omwonenden en passanten (reizigers en winkelend publiek)

De opdrachtgever heeft belang bij het registreren van in/uitgaande bewegingen zodat vastgesteld kan worden hoeveel personen zich binnen het terrein bevinden. Daarnaast willen ze weten hoeveel uur er per werknemer en per bedrijf gewerkt is over de gevraagde periode. Dit ter controle van de later in te dienen facturen van onderaannemers.

Het project heeft een looptijd van ongeveer 3 maanden en is gestart in augustus.

Recente berichten

Kennisdag AVG bij toegangsregistratie 16 oktober

Op woensdag 16 oktober organiseert IQ-Pass een kennisdag bij het OpenIJ. Tijdens deze dag geven wij u aan de hand van praktijkvoorbeelden antwoorden...

Lees verder

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder