Kennisdag AVG bij toegangsregistratie 16 oktober

26-09-2019

Op woensdag 16 oktober organiseert IQ-Pass een kennisdag bij het OpenIJ. Tijdens deze dag geven wij u aan de hand van praktijkvoorbeelden antwoorden op vragen over de juiste toepassing van de AVG wetgeving op externe locaties. Met name rondom registratie van medewerkers op bouw- of onderhoudsprojecten.

Hoe passen we AVG wet- en regelgeving toe, doen we hier voldoende aan en herkennen we valkuilen? Dagelijkse situaties waar u en velen met u zich de vraag kunnen stellen: “waar staan wij en waar liggen nog uitdagingen?”

Jennifer Smits (Contractor registratie en toegangscontrole OpenIJ) en Jochen den Ouden (IT security specialist, bouwen aan AVG) schetsen dagelijkse situaties en geven antwoorden op vragen over de juiste toepassing van de AVG, of we er voldoende aan doen en hoe we valkuilen herkennen. Zo krijgt u inzicht in waar voor u nog uitdagingen liggen.

Wat is een betere locatie dan het OpenIJ in IJmuiden, waar we vanaf het informatiepunt overzicht hebben op de bouw van ‘s-werelds grootste zeesluis. Waar al meer dan 5.000 personen van een honderdtal organisaties gecontroleerd toegang verleend is om te werken aan een fraai staaltje Hollandse waterbouwkunde van wereldformaat!

Meld u zich hier aan voor deze actieve kennisdag op woensdag 16 oktober (10:30 – 14:30 uur) en leer hoe u AVG juist kunt toepassen op úw projectbeveiliging en toegangsregistratie.

Recente berichten

Kennisdag AVG bij toegangsregistratie 16 oktober

Op woensdag 16 oktober organiseert IQ-Pass een kennisdag bij het OpenIJ. Tijdens deze dag geven wij u aan de hand van praktijkvoorbeelden antwoorden...

Lees verder

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder