IQ-Pass in de permanente markt

10-10-2014

IQ-Pass is een specialist op het gebied van mobiele toegangscontrole in industrieen met zware veiligheidseisen. Met tal van projecten heeft IQ-Pass in de afgelopen jaren de nodige kennis ontwikkeld, en die kennis willen we graag delen met andere branches. Om deze doelstelling te realiseren zijn we een speciaal partnerschap met Cominfo aangegaan, een producent van innovatieve permanente toegangscontrole systemen. Het productassortiment is volledig conform de IQ-Pass visie opgebouwd, standaard een zeer volledig systeem en met modules eenvoudig uit te breiden. Zo ontstaat er voor elke situatie een perfecte oplossing.

Het assortiment is afgestemd op de mobiele systemen van IQ-Pass, zo is er voor elke mobiele oplossing nu ook een permanente oplossing beschikbaar. Er wordt onderscheid gemaakt in halfhoge tourniquets, manshoge tourniquets en speedgates. In dit nieuwsartikel nemen we de manshoge tourniquet onder de loep.

Voor grote evenementenlocaties of locaties waar veel onderhoudsmedewerkers aanwezig zijn is de manshoge tourniquet de ideale oplossing. Het systeem is met veel verschillende bedieiningsmogelijkheden leverbaar, zo past het systeem binnen elk veilligheidsbeleid. Voorbeelden van bedieningsmogelijkheden zijn RFID-lezers, Biometrische Readers of barcodescanners. Naast de modulaire opbouw is de manshoge tourniquet standaard voorzien van een dynamische motor; dit systeem past de doorloopsnelheid automatisch aan aan de gebruiker zodat een optimale veiligheidssituatie is. Ook is de manshoge tourniquet uit te rusten met een noodstroomvoorziening waardoor het syteem ten minste 6 uur volledig operationeel blijft!

Heeft u interesse in een permanente oplossing van IQ-Pass? Neem dan contact met ons op via 0346 800 100.

Recente berichten

Kennisdag AVG bij toegangsregistratie 16 oktober

Op woensdag 16 oktober organiseert IQ-Pass een kennisdag bij het OpenIJ. Tijdens deze dag geven wij u aan de hand van praktijkvoorbeelden antwoorden...

Lees verder

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder