IQ-Pass bouwt aan de toekomst

22-09-2014

IQ-Pass maakt de laatste maanden enorme stappen. De nominatie van Securitas Duitsland als een van de vier meest innovatieve bedrijven van 2014 op gebied van beveiligingstechniek was daarvan al een bevestiging. In navolging op deze successen heeft de directie besloten het assortiment flink uit te breiden. Afgelopen week zijn er daarom ook maar liefst 20 Car Gates en 5 Control Gates XL opgeleverd.

De IQ-Pass Car Gate is al sinds de oprichting van IQ-Pass in 2008 het populairste product. Per jaar worden er honderden verhuurd voor tijdelijke toegangscontrole voor voertuigen.

De IQ-Pass Control Gate XL is vooral de laatste drie jaar uitgegroeid tot een populaire oplossing. Vooral in de industrie, tijdens stops en revisies,  wordt de XL ingezet om een waterdicht toegangsproces te garanderen.

Recente berichten

Kennisdag AVG bij toegangsregistratie 16 oktober

Op woensdag 16 oktober organiseert IQ-Pass een kennisdag bij het OpenIJ. Tijdens deze dag geven wij u aan de hand van praktijkvoorbeelden antwoorden...

Lees verder

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder