Bouw groot warenhuis in binnenstad Den Haag

13-09-2014

IQ-Pass is samen met opdrachtgever Coen Hagedoorn Bouwgroep op 5 september begonnen met de toegangscontrole van personen bij de realisatie van een groot warenhuis in de binnenstad van Den Haag.

Om de bouw zo veilig en gecontroleerd te laten verlopen is IQ-Pass gevraagd om de gehele toegangscontrole te verzorgen tijdens de bouwwerkzaamheden.

Door het inzetten van een Control Gate XA gecombineerd met IQ-Soft wordt zowel de fysieke toegangscontrole als het toegangsproces beheer geregeld. Zo komen er alleen bevoegden op het terrein en kunnen we meten wie, waar en hoe lang aanwezig is. Daarnaast is een musterpoint geïnstalleerd waar een ieder zich kan uitklokken bij een calamiteit. Zodat men in geval van een calamiteit precies weet of iedereen in veiligheid is gebracht.

Recente berichten

Kennisdag AVG bij toegangsregistratie 16 oktober

Op woensdag 16 oktober organiseert IQ-Pass een kennisdag bij het OpenIJ. Tijdens deze dag geven wij u aan de hand van praktijkvoorbeelden antwoorden...

Lees verder

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder