A1-verklaring & Tewerkstellingsvergunning (RTW Check)

A1-verklaring & Tewerkstellingsvergunning (RTW Check)

De A1-verklaring is een bewijs van het belastingkantoor uit het land waar de werkgever is gevestigd en toont aan waar sociale lasten worden betaald. De verklaring kan door de organisatie en/of werknemer worden ge-upload. Het proces van goedkeuring ligt bij de hoofdaannemer.
De tewerkstellingsvergunning of gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid is verplicht voor personen met een nationaliteit van buiten de EER (+ Kroatië). De vergunning moet worden geüpload en goedgekeurd. Dit om administratieve boetes vanuit de Wet Arbeid Vreemdelingen te voorkomen.

Checkin at work Check In At Work
Voor Belgische projecten heeft GoWorkforce een automatische koppeling met Checkinatwork, de onlinedienst voor de aanwezigheidsregistratie bij werken in onroerende staat.
Via Checkinatwork registreren werkgevers en aannemers de aanwezigheid van hun eigen werknemers, van hun onderaannemers en van hun zelfstandige onderaannemers. De registratie moet dagelijks gebeuren, en wel vóór de persoon die de werken uitvoert aan het werk gaat. Met GoWorkforce heeft u hier geen omkijken aannaar.