Mobiele slagbomen huren

Mobiele slagbomen huren

Komt er veel vrachtverkeer en personenauto’s op uw tijdelijke locatie en wilt u de in- en uitvoer van deze voertuigen reguleren? Wilt u ongewenste voertuigen toegang tot uw bouwplaats of bedrijfsterrein verhinderen? Slagbomen zijn dan de ideale oplossing. Met de mobiele slagbomen van IQ-Pass zorgt u op een eenvoudige manier voor toegangsbeheer op een tijdelijk locaties.

Goede bescherming ingang

De in- en uitgang van bouwplaatsen, shutdowns, revisies en evenementen zijn vaak kwetsbaar. Via de ingang komen werknemers, aannemers en bezoekers met voertuigen binnen. Een goede beveiliging en toegangscontrole is dan ook belangrijk. Om de komst van bezoekers en klanten te reguleren, bieden de mobiele slagbomen van IQ-Pass uitkomst. U houdt zo op een simpele manier toezicht wie er allemaal binnenkomt. En wie het terrein verlaat.

Control Gate voor toegangscontrole personen

Om personen gecontroleerd één voor één op uw locatie te registreren en toegang te verlenen is een Control Gate van IQ-Pass een betere oplossing. Met één van de Control Gates met tourniquet uit het assortiment van IQ-Pass heeft u maximale controle op de toegangsstroom van personen.

Snel nodig

Vlotte en gecontroleerde toegang tot een locatie is belangrijk. Door een snelle openingstijd en minimaal benodigde ruimte is een tijdelijke barrière met slagboom van IQ-Pass de ideale oplossing bij bijvoorbeeld evenementen, bedrijventerreinen of bouwplaatsen. Zelfs in de meest veeleisende omstandigheden zijn onze mobiele slagbomen betrouwbaar, robuust en eenvoudig te bedienen.

Voorbereidingen overbodig

Voorbereidingen zijn niet nodig als u een mobiele slagboom wilt plaatsen. Een vlakke ondergrond en een aansluiting van 220V volstaat. De rest doen wij. De mobiele slagboom is een Plug & Play oplossing en netwerkkabels zijn niet nodig. Wij zorgen voor een snelle en directe installatie op locatie. Het plaatsen en aansluiten van de slagbomen kost in de meeste gevallen slechts een half uur. Na het aansluiten kunt de slagboom meteen gebruiken.

Levering binnen 24 uur

Heeft u de slagboom snel nodig? Dat kan. Wij leveren de slagbomen en installeren snel door heel Nederland én daarbuiten. In de regel vaak al binnen 24 uur. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Overal inzetbaar

Slagbomen zijn breed toepasbaar. De mobiele slagbomen van IQ-Pass zijn zeer geschikt voor toegangsbeheer van voertuigen op (tijdelijk) locaties. U kunt de slagbomen eenvoudig automatisch bedienen. De slagbomen hebben een boom van maximaal 6 meter en u kunt de open- en sluittijd instellen tussen 3 en 5 seconden. De slagboom is links of rechts te monteren.

De volledig metalen constructie staat op een met beton verzwaarde voet. Hierdoor is het geheel net zo stabiel is als een vaste slagboom.

Voor vrachtverkeer én personenauto’s

Moeten er vrachtwagens én auto’s langs de slagboom. Geen probleem. De mobiele slagbomen kunnen ook worden geleverd met toegangsregeling op verschillende hoogtes. Handig voor personen- en vrachtwagenverkeer. Zo kunnen zowel vrachtverkeer als personenauto’s het tijdelijke toegangspunt met slagboom probleemloos passeren.

Extra opties voor meer gemak

Door de vele extra bedieningsopties zijn de mobiele slagbomen op veel manieren in te zetten. De mobiele slagboom kunt u uitbreiden met een afstandsbediening, GSM Intercom, kentekenherkenning, pincode klavier of onze toegangscontrole software GoWorkforce. Door de verschillende uitbreidingsmogelijkheden vindt u voor uw wensen en situatie de juiste oplossing bij IQ-Pass. Wij adviseren u graag over de verschillende extra mogelijkheden.

Kentekenherkenning

Met de IQ-Pass kentekenherkenning voor de mobiele slagbomen wordt in- en uitrijden een gemak voor uw werknemers en bezoekers. De kentekencamera maakt een foto van het kentekenplaat en stuurt het naar de kentekenherkenningssoftware. Deze software scant het kenteken en geeft bij herkenning een signaal aan de slagboom om open te gaan.

GSM Intercom

Met de optie GSM intercom kunt u de mobiele slagbomen ook eenvoudig inzetten op onbemande sites of op locaties waar bekabeling lastig is. Nadat uw bezoeker op de bel heeft gedrukt, maakt de IQ-Pass intercom verbinding met een geregistreerd vast of mobiel telefoonnummer naar keuze. Via de telefoon kunt u dan toegang verlenen.

U kunt ook verschillende telefoonnummers programmeren. Als er geen reactie komt op het eerste nummer schakelt het GSM intercomsysteem automatisch door naar het tweede telefoonnummer. Ook kunt u per dag of tijdstip telefoonnummers programmeren. Bijvoorbeeld overdag naar de receptie van uw bedrijf en in de avonduren en weekenden naar een mobiele telefoon.

Elke oplossing is maatwerk

U huurt de mobiele slagboom zo lang u wilt. Een paar weken, een half jaar of langer? U bepaalt. Ook het huren van grotere aantallen slagbomen is geen enkel probleem. Elke situatie vraagt een andere oplossing. Om maatwerk. Daarom staan onze adviseurs voor u klaar met passend advies. Heeft u behoefte aan meer informatie of advies? Neem gerust contact met ons op.