IQ-Portier incheckzuil

Uniek in de markt: de innovatieve IQ-Portier

Deze IQ-Zuil is de nieuwste aanwinst in het productportfolio van IQ-Pass en is in staat de rol van portier volledig over te nemen. Van paspoortscan tot uitgifte van een gepersonaliseerde RFID-pas.

Op minder dan 1 vierkante meter staat de portier van de toekomst, zonder foutmarge en een stuk voordeliger. De IQ-Portier is uitgerust met een groot LCD-touch screen, professionele paspoortscanner en RFID-pas printer. En is hiermee in staat het volledige onderwerp toegangsregistratie op zich te nemen.

Hoe werkt de IQ-Portier

De IQ-Portier wordt het gezicht van uw toegangscontrole. De met touchscreen uitgeruste zuil leidt uw bezoeker door het aanmeldproces,zorgt automatisch voor de invoer van de juiste gegevens en verleent pas toegang als aan alle verplichtingen is voldaan.

In combinatie met IQ-Soft is het mogelijk via het vooraanmeldportaal de klant vooraf zijn persoonsgegevens in te laten vullen. Dit komt van pas bij bezoekersregistratie of aanmelding van (sub)contractors. Op het moment dat vooraanmelding succesvol is, wordt de persoon uitgenodigd op locatie.

Via de professionele paspoortscan (van partner Keesing/Oribi) worden de persoonsgegevens gematcht met de database. Als de gegevens overeenkomen wordt pas na gezichtsherkenning de toegangspas uitgegeven. De gezichtsherkenningssoftware werkt op basis van een hoge resolutie camera ingebouwd in IQ-Portier en de foto van het paspoort.

Voordelen

  • 24/7 receptie tegen lage kosten
  • Versnelling van het proces op locatiedoor vooraanmelden
  • Eenvoudig schaalbaar
  • Hoge mate van zekerheid, geen mogelijkheid tot menselijk frauderen
  • Betrouwbaar door paspoortscan en gezichtsherkenning

Gerelateerde informatie

Vooraanmeldsite

De vooraanmeldsite van onze software brengt grote besparing in het toegangsprocesbeheer met zich mee.

Vragen?

Neem contact met ons op: bel +31 (0)346800100 of mail ons uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
+