Wat neem je mee naar huis?

  • Hoe je jouw Access & Contractor Management naar een hoger niveau kunt tillen; 
  • Hoe je organisatie- en Contractor Management tijdens TA’s optimaliseert; 
  • Wat de digitaliserende toekomst jou kan brengen; 
  • De volgende dag aan de slag met nieuwe kennis- en inspiratie.

Voor wie?

Ben jij actief als QHSE, QA(KAM)-, Inkoop- of Security Manager en ben jij betrokken bij prekwalificatie processen en de onboarding van Contractors? Dan ben je op donderdag 29 september van harte welkom op de raffinaderij in Nieuwdorp.

Programma

13:30 uur – Inloop & ontvangst
13:45 uur – Introductie IQ-Pass
14:00 uur – Zeeland Refinery over Access & Contractor Management
14:45 uur – Rondleiding over de raffinaderij (met bus)
15:30 uur – Gastspreker Edwin van Doeselaar
16:30 uur – Netwerkborrel  

Aanmelden

Locatie

Zeeland Refinery, Vlissingen Oost
Luxemburgweg 1
4455 TM Nieuwdorp
Havennummer 6501

Sprekers

Jacco Mes 
Zeeland Refinery | Security & Facility Officer

Met ruim 25 jaar werkervaring bij Zeeland Refinery in verschillende rollen is Jacco Mes sinds begin dit jaar verantwoordelijk voor de beveiligingsafdeling van Zeeland Refinery. Voorheen heeft Jacco in de rol van Hoofd Inkoop IQ-Pass geselecteerd als Contractor Management partner. Destijds zijn tijdens een grote onderhoudsstop honderden bedrijven en duizenden mensen succesvol aangemeld via de contractor management software van IQ-Pass. 


Op 29 september zal Jacco meer vertellen over zijn ervaringen met dit onderwerp, waar Zeeland Refinery nu staan en wat de toekomstplannen zijn op het gebied van Access en Contractor Management.   

Wim- Paul Lievense 
Zeeland Refinery | Superintendent Purchasing and Warehouse

Sinds 2006 werkt Wim-Paul Lievense bij Zeeland Refinery. Eerst als Controller nu als Superintendent Purchasing and Warehouse. Wim-Paul zal op 29 september vertellen over zijn ervaringen als eindgebruiker. Samen met zijn collega’s van de afdeling Purchasing verwerken zij de mutaties in de contractor portal.

Edwin van Doeselaar
Advando Project Control B.V. | CTO

Edwin van Doeslaar is oprichter en CTO van Advando Project Control B.V.. Tijdens de inspiratiemiddag neemt hij je mee in maximale controle op Turnaround projecten. Hierbij is een goede en efficiënte connectie tussen het veld en het kantoor een absolute must. De laatste jaren ziet Edwin een afstand tussen beide ontstaan. Juist vanuit de merkbelofte van Advando: ‘Zero Delay’ willen zij de connectie tussen binnen en buiten herstellen waarbij registreren, meten en controleren enkele basiskenmerken zijn. Ook zal Edwin ingaan op de functie van een zo genoemde ‘Mission Control Room’ tijdens de uitvoering van een Turnaround project.

Aanmelden

Wil jij erbij zijn op donderdag 29 september? Meld je dan nu aan.
Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Een profiel screening is onderdeel van de aanmeldprocedure.

Contact

Heb je vragen over het evenement? Neem dan contact op met Jurreaan van Elsas, tel 0346 800 100 of mail naar j.vanelsas@iq-pass.com.