Aanmeldzuil & afmeldzuil

Weten wie zich op uw terrein bevindt

Controle uitvoeren op ingevoerde cijfers van (sub)-contractors enanalyses uitvoeren op basis van een uitgebreide database.

De aan- en afmeldzuilen van IQ-Pass zijn in het bijzonder geschikt voor bedrijven die efficiëntie willen creëren op de werkplaats, maar daar geen fysieke toegangscontrole voor willen gebruiken. Als onderdeel van het assortiment van de IQ-Tourniquets, biedt IQ-Pass de zogenaamde “stand alone” producten, zoals reader zuilen.

Deze systemen zijn vooral bedoeld voor eenvoudige maar adequate aanvulling op uw tijdelijke projectlocatie. Door het toepassen van deze systemen is het mogelijk om bijvoorbeeld op kleinschalige projecten, moeilijk toegankelijk locaties of verplaatsbare locaties op flexibele wijze toegangsregistratie toe te passen. Hierdoor behoudt u de mogelijkheid om, door middel van in- en uitklokken, overzicht te houden over de aanwezigheid en het verblijf op uw locatie.

Voordelen

  • Aanwezigheidsregistratie per gebied
  • Calamiteitenslijsten
  • Arbeidstijdenoverschrijding
  • Eenvoudig schaalbaar en te installeren door Plug & Play concept
  • Toegangscontrole zonder fysieke barriere

Gerelateerde informatie

IQ-Pass Access Management Software

De IQ-Pass Access Management Software is implementeerbaar op zowel de fysieke toegangscontrole units van IQ-Pass als op andere systemen.

Toegangs- en tijdregistratie

De IQ-Pass Access Management Software helpt tijd- en toegangsregistratie tot een eenvoudiger proces te maken en zorgt voor het juiste compliance-niveau.

Vragen?

Neem contact met ons op: bel +31 (0)346800100 of mail ons uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
+