Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

IQ-Pass heeft zich sinds 2008 ontwikkeld naar een van de Europese marktleiders, op het gebied van toegangsprocesbeheer voor de industrie, de bouw en verschillende maritieme en offshore projecten. Per project of aanvraag wordt volgens een procesgeoriënteerde werkwijze vanuit het vertrekpunt van de opdrachtgevers gekeken wat het beste past, hierbij hebben wij onze eigen ideeën, innovaties en oplossingen, om zo de klant een totaaloplossing te kunnen bieden. Van tourniquet tot slagboom, van gezichtsherkenning tot geautomatiseerde toegangscontrole, en van aanwezigheidsregistratie tot complete compliance: IQ-Pass bestrijkt het volledige werkveld van access-technologie voor zowel permanente als tijdelijke oplossingen. Hierbinnen is onze software oplossing van groot belang en wordt in-house ontwikkeld. IQ-Pass behoort tot de Boels Rental groep, maar is een zelfstandig en specialistisch bedrijf.

Als Commercieel Administratief Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt (telefonisch en per mail) voor de klanten van IQ-Pass en zorg je voor een snelle en passende invulling van de huurbehoeftes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen van orders en zorg je voor de opvolging en registratie hiervan. Tevens neem je klachten aan en handelt deze snel doch correct af. Als onderdeel van het team help je uit waar nodig en verricht je alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Het betreft een veelzijdige en dynamische rol met afwisselende werkzaamheden binnen een gedreven team van collega’s.

Functie-eisen

Bij IQ-Pass zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij IQ-Pass. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring;
  • Je beschikt over relevante commerciële en administratieve ervaring;
  • Je hebt een servicegerichte instelling. Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten, waarbij je iedere keer weer zorgt voor een meer dan tevreden klant;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, kennis van overige talen is een sterke pré;
  • Je beheerst het MS-Office pakket;
  • Je bent enthousiast, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en hebt geen 8-17h mentaliteit.

Wij bieden:

Binnen IQ-Pass kun je rekenen op een informele en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar horen ook prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast werk je samen met je collega’s aan de groei van het bedrijf.

Geïnteresseerd in deze functie?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie en CV naar personeelszaken@iq-pass.com, ter attentie van Madelon Herfst.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.