Toegangspoort

Tijdelijke en permanente toegangspoort

Een mobiele of permanente oplossing van toegangscontrole in de vorm van een toegangspoort. Directe koppeling met tijds- en aanwezigheidsregistratie.

IQ-Pass is specialist op het gebied van mobiele en permanente toegangscontrole oplossingen in branches waar de hoogste veiligheidseisen gelden. De toegepaste apparatuur maakt fraude nagenoeg onmogelijk en geeft hulpdiensten ‘real time’ informatie over de aanwezigen op locatie. De software en het besturingssysteem zijn toegankelijk via UMTS, Wifi en het Internet.

De draaistijlen van onze toegangspoortjes vallen in alarmsituaties in hun ruststand en garanderen dan een optimale vrije doorloop. Deze functie is ook per poort afzonderlijk te regelen. De toegangspoort is functioneel in beide richtingen, zowel aankomende als vertrekkende bezoekers worden geteld. Hierdoor is altijd bekend hoeveel personen er op de locatie aanwezig zijn; een veilig gevoel.

Tijdelijke toegangscontrole

Via de IQ-Pass Access Management Software is identificatie en verificatie van bezoekers effectief in te regelen, gepaard met een autorisatiesysteem.

Permanente toegangscontrole

Efficiënt en voordelige oplossing voor betrouwbare toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie.

Voordelen van werken met IQ-Pass toegangspoort

  • Eenvoudig te vervoeren
  • Plug & Play installatie
  • Mobiel en in korte tijd plaatsbaar
  • Stalen rolluiken om de doorgang volledig af te sluiten
  • Toegangscontrole en tijdsregistratie

Vragen?

Neem contact met ons op: bel +31 (0)346800100 of mail ons uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.