Toegangsbeheer

Een intelligente toegangscontrole oplossing, een oplossing die niet alleen tijdbesparend is maar ook inzicht geeft in wat er precies op uw terrein gebeurt

Van personen en voertuigen doorlaten in een omgeving waar u controle wilt uitoefenen over wie en/of wat naar binnen komt en weer naar buiten gaat. Tot een volledige controle van identificatie en verificatie van personen en persoonsgegevens maar ook een rapportage van verschillende onderdelen in het toelatings- en veiligheidsproces. Ook het leveren van additionele diensten zoals mensen, hekwerk en camera systemen behoren tot de mogelijkheden. Alles om de veiligheid en controle over het te beveiligen gebied te optimaliseren.

IQ-Pass voorziet in een unieke oplossing. De oplossing van IQ-Pass is maatwerk. Wij inventariseren bij u de specifieke behoefte. Daarbij bieden wij niet alleen fysieke controle instrumenten maar koppelen, indien gewenst, daaraan ook IQ-Soft, de door u gewenste intelligentie. Dit registratiesysteem is ontwikkeld tot een hoogte waarop de vraag wat veiligheid voor u betekent, geen issue meer is. En omdat elke klant uniek is, zijn wij flexibel, van rapportage tot en met analyse. Zodat u meer weet. Onze dienstverlening is erop gericht u de kennis, expertise en feitelijke toegangscontrole oplossingen te leveren om de veiligheid van uw mensen te optimaliseren.

Voordelen

  • Zeer brede ervaring, bij grote en kleine bedrijven
  • Uitgebreid productassortiment met mobiele en permanente oplossingen
  • Sterke software als basis; IQ-Soft
  • Flexibele en ondernemendeorganisatie
  • Zeer klantgericht

Gerelateerde informatie

Tijdelijke toegangscontrole

Via IQ-Soft is identificatie en verificatie van bezoekers effectief in te regelen, gepaard met een autorisatiesysteem.

Permanente toegangscontrole

Effici├źnt en┬ávoordeligee oplossing voor betrouwbare toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie.

IQ-Soft

IQ-Soft is implementeerbaar op zowel de fysieke toegangscontrole units van IQ-Pass als op andere systemen.

Intelligent toegangsprocesbeheer

Vragen?

Neem contact met ons op: bel +31 (0)346800100 of mail ons uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.