Toegangs- en tijdregistratie

Wat moet er geregistreerd worden?

De wetgeving schrijft voor dat een eigenaar van een terrein te allen tijde verantwoordelijk is voor de personen op zijn terrein. In geval van een calamiteit moet direct inzichtelijk gemaakt worden wie zich op het terrein bevindt. Wat er geregistreerd moet worden is sterk afhankelijk van het type locatie, type bezoeker, evt. type onderhoudswerkzaamheden, nationaliteit en uiteraard uw organisatie specifieke eisen.

IQ-Pass Access Management Software is een software ontwikkeld in samenwerking met de Belastingdienst, Ministerie van SZW en Staatstoezicht op de Mijnen. De software helpt tijd- en toegangsregistratie tot een eenvoudiger proces te maken. De software zorgt dat het minimumniveau van compliance behaald wordt in de organisatie. Voor veiligheidsgevoelige industrieën zoals bijvoorbeeld Petrochemie kunnen interne veiligheidsrichtlijnen als aanvullende eisen in IQ-Pass Access Management Software worden geïmplementeerd. Zo is de registratie altijd op orde en worden alle gegevens eenvoudig gepresenteerd aan instanties als de Belastingdienst bij controle; foutloos.

Voordelen

  • Real-time inzicht in aanwezigen
  • Rapportage van aanwezige uren per site, project, contractor etc.
  • Koppeling met externe systemen, bijvoorbeeld HRM of ERP,zijn eenvoudig te realiseren
  • Tijdregistratie gespecificeerd per werknemer en/of contractorpartij

Gerelateerde informatie

IQ-Pass Access Management Software

De IQ-Pass Access Management Software is implementeerbaar op zowel de fysieke toegangscontrole units van IQ-Pass als op andere systemen.

Vragen?

Neem contact met ons op: bel +31 (0)346800100 of mail ons uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
+