RFID lezers

De software-gestuurde RFID-readers van IQ-Pass

Een systeem dat eenvoudig schaalbaar is en grote hoeveelheden gebruikers efficient kunnen gebruiken. Een systeem dat op verschillende wijze ingezet kan worden en zo een uniform geheel vormt.

De RFID-readers zijn in combinatie met IQ-Soft te besturen. Door eenvoudige installatie en aansturing in IQ-Soft is installatie, uitbreiding of onderhoud zeer eenvoudig. De lezers worden naar keuze geleverd met een wit of zwart front. Een kaart of tag wordt gelezen door deze vlakbij de lezer te houden. Zodra een kaart of tag is gelezen, controleert de control unit de toegangsprivileges van die gebruiker. Toegang wordt dan verleend of geweigerd. Als toegang wordt verleend, knippert de groene LED. Als toegang wordt geweigerd, knippert de rode LED.

Proximity Readers

De roestvrijstalen proximity readers kunnen eenvoudig in IQ-Soft geprogrammeerd en beheerd worden. De zeer stevige en solide constructie is IPX7 gecertificeerd en kan dus ook op zee of andere gebieden onder zware omstandigheden gebruikt worden. De blauwe achtergrondverlichting garandeert maximale zichtbaarheid ook onder de slechtste condities.

Een kaart of tag wordt gelezen door deze dicht tegen de lezer aan te houden. Zodra een kaart of tag is gelezen, gaat de controle eenheid de toegangsprivileges van die gebruiker na. De toegang wordt dan verleend of geweigerd. Als toegang wordt verleend, knippert de lezer groen. Als toegang wordt geweigerd, knippert de lezer rood. De rest van de tijd is de lezer continu blauw verlicht. De blauwe achtergrondverlichting kan uitgeschakeld worden of de sterkte ervan kan aangepast worden m.b.v. de meegeleverde kaart voor de achtergrondverlichting.

Voordelen

  • Centraal beheer van toegangsrechten
  • Beheer honderden deuren, 10.000 gebruikers
  • Gebeurtenisrapporten van uren-, tijd- en aanwezigheidsregistratie
  • Verdeelbaar, eenvoudig aan systemen toe te voegen
  • Integreer andere gebouwsystemen

Gerelateerde informatie

Biometrische readers

Authentificatie met hoge zekerheid. Geen ‘dure’ toegangspassen, geen verlies van passen of vergeten van pincodes.

Keypad

Een systeem voor toegangscontrole met pincode en RFID lezer, netjes weg te werken en functioneel ontwerp.

Deurintercom

Een ijzersterke deurintercom met RFID paslezer. Eenvoudige installatie en eenvoudig uit te breiden en configureren in IQ-Pass Access Management Software.

Lange afstandslezers

Handsfree toegangscontrole, zodat gebruikers over het terrein kunnen bewegen zonder hinder van fysieke barrieres.

Vragen?

Neem contact met ons op: bel +31 (0)346800100 of mail ons uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
+