Parkeerbeheer en verkeersbeheer

Meer parkeergelegenheid en uw parkeerplaats fysiek beveiligen

De mobiele en vaste oplossingen van IQ-Pass komen in alle soorten en maten. Mobiele oplossingen kunnen wij leveren binnen 24 uur op locatie. De unieke Plug & Play formule met modulaire opbouw biedt de perfecte oplossing voor elke situatie. Van aansturingsmogelijkheid tot het configureren van de doorgangsbreedte, in control op eigen terrein.

Voor permanente oplossingen geldt het zelfde principe. Denk aan het aanpassen van aansturing op personenauto’s en vrachtwagens, een koppeling met de receptie, GSM-module, pincode bediening, enzovoorts. De slagbomen van IQ-Pass bieden een oplossing voor elke situatie. Interesse?

Evenemententerreinen of een doorgaande weg tijdens werkzaamheden afschermen

De mobiele toegangscontrole van IQ-Pass is een beproefde formule tijdens evenementen, revisies en shutdowns. De snelle levering, uitstekende service en flexibele opbouw zorgen er voor dat de “Car Gate” van IQ-Pass een veel geziene gast is op het terrein.

Voordelen

  • Handsfree bediening
  • Leesafstand tot 5 meter met de handsfree tags
  • Robuuste behuizing
  • Eenvoudige montage
  • IPX7 erkend geschikt voor gebruik buiten

Gerelateerde informatie

Mobiele slagboom

Een flexibele oplossing voor bijvoorbeeld parkeerterreinen. Kies voor een bedieningsvorm die het best bij uw situatie past.

Vaste slagboom

Onze permanente slagbomen zijn flexibel uit te breiden met verschillende modules en zeer geschikt voor industrieel gebruik.

Vragen?

Neem contact met ons op: bel +31 (0)346800100 of mail ons uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
+