Winthrop kiest IQ-Pass voor beveiliging bouwproject Schiphol-Rijk

13-02-2017

Bij de bouw van twee nieuwe datacentra op Schiphol-Rijk kiest de Ierse aannemer Winthrop voor oplossingen van IQ-Pass voor de tijdelijke beveiliging van het bouwproject.

Het project zal naar verwachting circa 1,5 jaar gaan duren. In die periode zijn flexibele beveiligingsmaatregelen nodig, die er tegelijkertijd voor zorgen dat de aannemer aan alle wet- en regelgeving voldoet.

Bij dergelijke bouwprojecten wordt met verschillende partijen en ondernemers gewerkt. Als hoofdaannemer moet Winthrop uit hoofde van de Nederlandse wet ketenaansprakelijkheid een gedegen registratie en administratie voeren van eigen en ingeleende arbeiders op het bouwterrein.

iq-pass-control-gate-xlIQ-Pass voorziet in die oplossing met een combinatie van haar XL Controle Gate en IQ-Soft software. In dit geval werd de meertalig inzetbare software in het Engels opgeleverd.

Recente berichten

Kennisdag AVG bij toegangsregistratie 16 oktober

Op woensdag 16 oktober organiseert IQ-Pass een kennisdag bij het OpenIJ. Tijdens deze dag geven wij u aan de hand van praktijkvoorbeelden antwoorden...

Lees verder

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder