Winthrop kiest IQ-Pass voor beveiliging bouwproject Schiphol-Rijk

13-02-2017

Bij de bouw van twee nieuwe datacentra op Schiphol-Rijk kiest de Ierse aannemer Winthrop voor oplossingen van IQ-Pass voor de tijdelijke beveiliging van het bouwproject.

Het project zal naar verwachting circa 1,5 jaar gaan duren. In die periode zijn flexibele beveiligingsmaatregelen nodig, die er tegelijkertijd voor zorgen dat de aannemer aan alle wet- en regelgeving voldoet.

Bij dergelijke bouwprojecten wordt met verschillende partijen en ondernemers gewerkt. Als hoofdaannemer moet Winthrop uit hoofde van de Nederlandse wet ketenaansprakelijkheid een gedegen registratie en administratie voeren van eigen en ingeleende arbeiders op het bouwterrein.

iq-pass-control-gate-xlIQ-Pass voorziet in die oplossing met een combinatie van haar XL Controle Gate en IQ-Soft software. In dit geval werd de meertalig inzetbare software in het Engels opgeleverd.

Recente berichten

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder

Contractor management en toegangscontrole groot onderhoud A10

Van 24 juli tot maandag 4 september 2017 staat er groot onderhoud gepland op de ring rond Amsterdam, tussen de Haarlemmerweg en knooppunt De...

Lees verder