Volledige overname IQ-Pass door Boels Rental

19-05-2017

Met ingang van 19 mei 2017 heeft Boels Rental het complete aandelenkapitaal van IQ-Pass overgenomen. Een belangrijke stap voor beide organisaties.

Door de overname kan IQ-Pass verder werken aan haar internationale ambities en productontwikkeling. Met geplande investeringen en het zakelijke netwerk van Boels Rental is IQ-Pass klaar voor de volgende fase in haar groei.

Voor Boels Rental past de overname in de strategie van expansie en positionering als total solutions partner: de technologische oplossingen van IQ-Pass vormen een waardevolle aanvulling op de bestaande producten en diensten.

IQ-Pass blijft onder haar eigen naam en merk opereren en het bestaande management en team blijven ongewijzigd. Voor bestaande klanten zal de overname dan ook uitsluitend positieve gevolgen hebben in termen van servicegraad, slagkracht en innovatie.

Recente berichten

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder

Contractor management en toegangscontrole groot onderhoud A10

Van 24 juli tot maandag 4 september 2017 staat er groot onderhoud gepland op de ring rond Amsterdam, tussen de Haarlemmerweg en knooppunt De...

Lees verder