Tourniquet met paslezer bij Club Claire

28-11-2016

De Amsterdamse club Claire werkt sinds kort met een BAR-ST Duo tourniquet van IQ-Pass voor de toegangscontrole van bezoekers.

Bijzonder is de combinatie met een passensysteem: Claire is de eerste club in Nederland met deze toepassing. Passen worden bij de club zelf of vooraf verstrekt aan bezoekers, die de pas vervolgens bij het tourniquet in een “pas-inslikker” kunnen invoeren om door het tourniquet te kunnen lopen.

Het gekoppelde passensysteem is overigens niet van IQ-Pass. Omdat de tourniquets van IQ-Pass eenvoudig te koppelen zijn met systemen van derde partijen is dat geen enkel probleem.

Op onze productwebsite Tourniquet Express vindt u een breed scala aan tourniquets voor uiteenlopende toepassingen. Heeft u een specifieke vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: onze specialisten adviseren u graag en vrijblijvend.

Klik op de foto’s voor vergroting

Recente berichten

Kennisdag AVG bij toegangsregistratie 16 oktober

Op woensdag 16 oktober organiseert IQ-Pass een kennisdag bij het OpenIJ. Tijdens deze dag geven wij u aan de hand van praktijkvoorbeelden antwoorden...

Lees verder

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder