IQ-Soft Online Aanmelden

13-09-2014

Lange wachtrijen bij de start van een revisie of bouw is eerder regel dan uitzondering. Contractors willen graag zo snel mogelijk aan het werk maar worden opgehouden door de enorme berg aan informatie die de veiligheidsmedewerker moet registreren voordat toegang tot het terrein mag worden gegeven.

Met IQ-Soft Online Aanmelden optimaliseert u het toegangsproces. Ontzorg de veiligheidsmedewerker met het overtypen van bijvoorbeeld, persoonsgegevens of VCA gegevens door de contractor deze zelf vooraf vanuit huis te laten invoeren. Deze gegevens kunnen vervolgens, tijdens het aanmelden op de locatie,  realtime worden opgevraagd in IQ-Soft.

Resultaat: Verminderen van fouten, het terugbrengen van de wachturen van contractors en de veiligheidsmedewerkers  kunnen zich hierdoor focussen op het veiligheidsproces.

Recente berichten

Kennisdag AVG bij toegangsregistratie 16 oktober

Op woensdag 16 oktober organiseert IQ-Pass een kennisdag bij het OpenIJ. Tijdens deze dag geven wij u aan de hand van praktijkvoorbeelden antwoorden...

Lees verder

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder