IQ-Pass als portier voor Heijmans

22-11-2014

In opdracht van de gemeente Veghel is Heijmans Wegen B.V. eind september gestart met het asfalteren van de Rembrandtlaan en de Udenseweg. Ook is een begin gemaakt met de aanleg van het nieuwe (H)OV-busstation en de haltes.

IQ-Pass biedt, in opdracht van Heijmans Wegen B.V., dé oplossing voor verkeersbeheer. Deze werkzaamheden worden in de loop van week 40 voltooid. Daarna kan het verkeer hier weer door. Wel wordt er ter hoogte van de Bundersweg/ROC nog gewerkt aan de aanleg van de haltes. Op basis van een readerzuil met pincodebediening ondervindt het OV en hulpdiensten  geen hinder van de opbreking.

‘Werkzaamheden aan belangrijke wegen brengen altijd overlast met zich mee. Dat is niet te vermijden. Wel proberen we deze overlast voor omwonenden en weggebruikers zoveel mogelijk te beperken door intelligent gebruik te maken van toegangscontrole’, aldus Heijmans Wegen B.V.

Recente berichten

Kennisdag AVG bij toegangsregistratie 16 oktober

Op woensdag 16 oktober organiseert IQ-Pass een kennisdag bij het OpenIJ. Tijdens deze dag geven wij u aan de hand van praktijkvoorbeelden antwoorden...

Lees verder

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder