IQ-Pass in actie tijdens de NSS

13-09-2014

Vandaag is voor de derde keer de Nuclear Security Summit van start gegaan. 53 regeringsleiders worden er deze dagen in Nederland verwacht om de wereldwijde samenwerking op nucleair gebied te bevorderen en het voorkomen van nucleair terrorisme. Naast deze regeringsleiders worden er nog eens 5.000 delegatieleiders en 3.000 journalisten verwacht.

Om dit alles in goede banen te leiden wordt er ook een record aantal mensen ingezet: 8.000 militairen en 13.000 politieagenten worden er ingezet voor een veilig verloop van het evenement.

Ook IQ-Pass is aanwezig om ‘de grootste verkeersmanagementoperatie ooit’ bij te staan. Er zullen flink aantal Car Gates verspreid staan in de Haarlemmermeer om bepaalde wegen te blokkeren. Onder andere rondom de Polderbaan op Schiphol, waar alle vliegtuigen van de regeringsleiders geparkeerd zullen staan, zullen de zwart/oranje slagbomen in actie komen.

Video’s:

Recente berichten

IQ-Pass verzorgt 'crew access control' Tomorrowland

Met bijna 200.000 bezoekers is Tomorrowland in het Belgische Boom een van de grootste outdoor dance-evenementen ter wereld. In 2017 wordt het evenement gehouden...

Lees verder

Contractor management en toegangscontrole groot onderhoud A10

Van 24 juli tot maandag 4 september 2017 staat er groot onderhoud gepland op de ring rond Amsterdam, tussen de Haarlemmerweg en knooppunt De...

Lees verder