IQ-Pass Learn & Lunch seminars

Relevante updates op het gebied van compliancy en toegangsprocesbeheer door vooraanstaande deskundigen, efficiënt gecombineerd met een heerlijke lunch.

Blijf up-to-date met onze Learn & Lunch seminars

Toegangsprocesbeheer kent talloze facetten. Compliance, uiteenlopende wet- en regelgeving, veiligheid… thema’s die soms lastig te doorgronden zijn, en bovendien voortdurend in ontwikkeling.

Met haar gratis Learn & Lunch seminars houdt IQ-Pass de vinger aan de pols en blijft u op de hoogte. Vooraanstaande experts en onze eigen specialisten praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen. Compact en terzake – en handig gecombineerd met een heerlijke lunch.

U bent van harte welkom.

Learn & Lunch Seminar IQ-Pass
EERSTVOLGEND SEMINAR: DINSDAG 7 FEBRUARI 2017

Compliance & privacy: een lastige combinatie?

De overheid verplicht u tot een nauwgezette registratie en documentatie van persoonsgegevens in het kader van onder meer arbeids- en vreemdelingenwetgeving. Tegelijkertijd heeft u zich te houden aan strikte privacy-wetgeving. Welke gegevens moet en mag u vastleggen? In dit seminar hoort u alle ins & outs…

Mr. Arthur van der Wees

Met mr. Arthur van der Wees

Meer Learn & Lunch seminars in 2017

  • Dinsdag 2 mei – thema volgt
  • Dinsdag 27 juni – thema volgt
  • Dinsdag 19 september – thema volgt
  • Dinsdag 28 november – thema volgt

Wilt u informatie en een vrijblijvende uitnodiging ontvangen zodra er meer bekend is over volgende seminars? Laat dan hiernaast uw naam en e-mailadres achter, dan houden we graag u op de hoogte.

Bericht ontvangen over nieuwe seminars?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.