Het intelligente platform voor toegangsprocesbeheer

Tijdelijke of permanente controle op toegang en aanwezigheid. Het kan met de IQ-Pass Access Management Software van IQ-Pass  De software met een uitgebreid functionaliteitenpakket, heeft een modulaire opbouw en bestaat in de basis uit een zeer krachtige en veilige Cloud oplossing. De software kan worden ingezet bij de basis toegangscontrole. Samen met een IQ-Pass adviseur bepaalt de klant welke modules voor een specifiek project relevant en daardoor het meest voordelig zijn.

Modules

Personen

Toegang verschaffen aan de juiste personen en/of bezoekers. Deze module bestaat uit componenten zoals identificatie, toegangsrechten en kwalificaties.

Lees meer >

Organisaties

Er zijn twee type organisaties mogelijk. Deze module maakt het makkelijker voor globale organisaties, zij zijn uitwisselbaar tussen bedrijven.

Lees meer >

Projecten

Meedere projecten met elkaar vergelijken. Deze module maakt het mogelijk om arbeid in projecten te meten, en dus te vergelijken.

Lees meer >

Werktypes

Diepgaandere projectanalyses. Variabelen zoals een specifieke handeling, projectsoort of arbeidsrol worden gemeten en maken interessante analyses mogelijk.

Lees meer >

Toegangscontrole

Definieer specifieke zones en wijs toegangspunten toe. Deze module maakt het mogelijk om toegangsrechten en kwalificaties per werktype aan te maken.

Lees meer >

Tijdregistratie

Krijg zicht op arbeidsuren van bijvoorbeeld inleenkrachten en onderaannemers. Deze module maakt het mogelijk om vermoedens van fraude om te zetten in solide discussies.

Lees meer >

Aanwezigheid

Real-time inzicht over wie zich waar bevindt. Deze module is speciaal ontwikkelt om snel te reageren in geval van een calamiteit.

Lees meer >

Gebeurtenissen

Herken wie een bepaalde actie op het terrein uitvoert. Deze module maakt het mogelijk om real-time inzicht te krijgen in de bewegingen op het terrein.

Lees meer >

Site Safety Exam / Veiligheidstoets

Instructies met toetsen integreren. Deze module maakt het mogelijk om veiligheidsexamens te koppelen aan personen en toegangsbeheer.

Lees meer >

Mijn Account

Eén plek waar alle informatie die aan een account verbonden is zichtbaar wordt. Deze module maakt het mogelijk voor personen om meer inzicht te krijgen in hun rol binnen uw project.

Lees meer >

Referenties

Toegangscontrole onderhoudsstop AkzoNobel

Maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie

+