ID Checker

Voorkom identiteitsfraude en versnel het proces van identificatie en verificatie

Identificatie en verificatie vóór iemands eerste toegang tot het terrein is vanuit de Nederlandse wetgeving verplicht gesteld. IQ-Pass Access Management Software biedt een oplossing in de vorm van documentverificatie met de ID-checker.

Documentverificatie houdt in dat de gegevens van het identiteitsbewijs en de echtheid er van op een professionele wijze gecontroleerd worden, ook paspoorten van buiten de Europese Unie. De software kan met een paspoortscan de echtheid van het ID-bewijs checken en gebruikt de gegevens uit de MRZ-code voor de IQ-Pass Access Management Software database. Dit verkleint de menselijke foutmarge en dus de kans op boetes. Daarnaast wordt frauderen met identiteitsbewijzen onmogelijk gemaakt. Zo brengt de software kennis in de portiersloge.

Naast de bovengenoemde ID-Scans kan de software controleren op VCA, Limosa verklaring, A1 verklaring, werkvergunning en nog veel meer. Neem contact met ons op voor een gesprek wat de IQ-Pass Access Management Software voor u kan betekenen.

Voordelen

  • Tijdsbesparing tot 80%
  • Volledig sluitende administratie
  • Beperk de menselijke foutmarge
  • Naast paspoort ook directe online VCA verificatie mogelijk
  • Ook controle op certificeringen in te regelen

Gerelateerde informatie

IQ-Pass Access Management Software

De IQ-Pass Access Management Software is implementeerbaar op zowel de fysieke toegangscontrole units van IQ-Pass als op andere systemen.

Permanente toegangscontrole

Efficiënt en voordelige oplossing voor betrouwbare toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie.

Vragen?

Neem contact met ons op: bel +31 (0)346800100 of mail ons uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
+