DPR

DPR is een partij gespecialiseerd in het bouwen en revitaliseren van onder andere datacenters.  Het Europese team van DPR, gevestigd in Amsterdam, brengt inzichten die zijn opgedaan bij een breed portfolio van technische projecten in de Verenigde Staten naar klanten in heel Noord-Europa. Op minder dan twee uur afstand van de grote Europese hoofdsteden bedient DPR de levendige geavanceerde technologie- en life sciences-markten van de regio.

Op dit moment is DPR actief met het revitaliseren van de voormalige datacenters van TCN SIG in de Eemshaven en Groningen zelf in de opdracht van QTS Realty Trust. DPR heeft IQ-Pass gevraagd een voorstel te doen voor het beveiligen van de  bouwlocatie en het registreren van medewerkers en (sub)-contractors.

Hiervoor heeft IQ-Pass de volgende totaal oplossing geïmplementeerd. GoWorkforce Professional in combinatie met een 1T tourniquet, laptop en pasbeheer volledig ingericht op de wensen van de klant. Naast DPR is Zentrys actief op de site en maakt gebruik van de faciliteiten van DPR, gekoppeld aan een XL tourniquet voorzien van twee draaikruizen en portiersloge.