Control Gate: toegangscontrole én registratie

Control Gate: toegangscontrole én registratie

Wilt u voorkomen dat onbevoegden de bouwplaats of terrein betreden? Of zoekt u een oplossing om bezoekers gecontroleerde toegang tot drukbezochte evenementen zoals wedstrijden, concerten of festivals te verlenen? Misschien beoogt u zelfs een complete toegangscontroleoplossing met beveiligingsloge, looppoort en software om toegangscontrole én registratie van personeel en bezoekers te realiseren. Een Control Gate van IQ-Pass is dan de ideale oplossing.

Control Gate

Toegangscontrole voor personen is ook bij tijdelijke activiteiten een heel belangrijk onderwerp. Tourniquets zijn eenpersoons toegangspoorten. Ze zijn uitgerust met draai-elementen die ervoor zorgen dat er -na een eventuele controle- slechts één persoon tegelijk toegang krijgt tot het gebouw of terrein. Met de Control Gates van IQ-Pass met ingebouwde tourniquets bepaalt u wie uw terrein betreed. U kunt bij ons kiezen uit verschillende Control Gates: Control Gate XL, Control Gate 1T, Control Gate XA, Control Gate XS & Control Gate XXS.

Gereguleerde én veilige toegangscontrole

IQ-Pass heeft toegangscontrolevoorzieningen voor nagenoeg elke toepassing. Onze mobiele en robuuste Control Gates zijn speciaal voor veeleisende markten ontwikkeld om de toestroom van mensen gereguleerd én veilig te laten verlopen. Zo hebben we tijdelijke toegangscontrole-oplossingen voor verschillende sectoren als de bouw, industrie, maritiem en evenementen sector. Maar welk toegangscontrolesysteem integreert het best in uw organisatie? IQ-Pass adviseert u graag.

Alleen toegang voor bevoegden

De betrouwbare tijdelijke Control Gates van IQ-Pass bieden extra controle op tijdelijke locaties zoals bij revisies en turnarounds in de industrie, groot scheepsonderhoud of op bouwterreinen. Met een Control Gates krijgen alleen werknemers, onderaannemers en leveranciers met bevoegdheid toegang tot de locatie. Zo kunt u bijvoorbeeld met behulp van een pasje alleen bevoegden toelaten op de scheepswerf.

Veiligheid en aansprakelijkheid: ook bij tijdelijke activiteiten

Veiligheid en aansprakelijkheid zijn belangrijke onderwerpen voor elke organisatie. Ook bij tijdelijke activiteiten. Met een Control Gates van IQ-Pass heeft u niet alleen controle over de toegang, maar u verhoogt ook het veiligheidsgevoel van uw medewerkers en bezoekers. Niet iedereen kan immers zomaar de locatie op lopen. In ons assortiment bevinden zich Control Gates met 1 of meerdere tourniquets, laag tot manshoog en eventueel met portiersloge voor een beveiliger. Al onze tourniquets zijn robuust en betrouwbaar. Ontwikkeld voor langdurig en intensief gebruik.

Toegangscontrole met tourniquets en looppoort

Neem nu bijvoorbeeld onze Control Gate XL. Daarmee schermt u niet alleen uw terrein af. U heeft meteen een beveiligingsloge en looppoort. De 2 tourniquets verlenen maximaal 1.200 bezoekers per uur toegang. Het loophek naast de tourniquets zorgt ervoor dat u ook personen met bijvoorbeeld klein gereedschap toegang kunt geven. En bij calamiteiten heeft u met loophek een extra vluchtroute om personen in veiligheid te brengen. Door de noodstroomvoorziening blijven de tourniquets tot één uur na een stroomuitval functioneren.

Plug & Play installatie voor binnenstedelijke projecten
Voor binnenstedelijke projecten of voor projecten in de bouw is de Control Gate XA een perfecte oplossing. Deze robuuste Plug & Play toegang heeft 1 tourniquet, stalen deuren en een loophek voor personen met klein gereedschap en een doorloopcapaciteit van 600 personen per uur. Net als al onze andere toegangspoortoplossingen heeft ook deze Gate koppelbuizen voor de bevestiging van elk willekeuring hekwerk om het hele terrein af te zetten. U

Ideaal voor tijdelijke locaties of turnarounds

Al onze tourniquetsystemen zijn ideaal om in te zetten op tijdelijke locaties of turnarounds. Door de entrees te voorzien van een tourniquet voorkomt u dat onbevoegden op het terrein komen. Om inzichtelijk te houden wie wel of niet de locatie mag betreden en wie op het terrein aanwezig is, ook in geval van calamiteiten, biedt een tourniquet in samenwerking met onze toegangscontrole software GoWorkforce hiervoor een uitstekende oplossing.

GoWorkforce toegangscontrole software

Maak uw Controle Gate compleet met de GoWorkforce toegangscontrole software. Door een Controle Gate te combineren met de uitgebreide software van GoWorkforce bent u ervan verzekerd dat het toegangsproces snel en efficiënt verloopt en alleen de juiste personen op de juiste plek zijn. GoWorkforce ondersteunt u meteen bij het voldoen aan de wet- en regelgeving.

De modulair opgebouwde GoWorkforce software beschikt over bijzonder veel functionaliteiten en is gebaseerd op een zeer krachtige en veilige cloud-oplossing. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Maatwerk

Elke situatie vraagt een andere oplossing. Ook de omgeving en gebruiksintensiteit is elke keer anders. Dit vraagt om maatwerk. Daarom staan onze adviseurs voor u klaar met passend advies voor uw specifieke situatie. Heeft u behoefte aan meer informatie of advies? Neem gerust contact met ons op.